Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De schennis van Lucretia
De schennis van Lucretia
De schennis van Lucretia is een serieus, soms schokkend gedicht en renaissancepoëzie in optima forma. Deze was er niet primair om te ontroeren, maar om de g... »
 
 
 
 
 

Pericles
Pericles
Suzanne Gossett offers a full and critical performance history with anintroduction showing how the plays performance history has paralled thecriticism. It th... »
 
 
 
 
 

Midzomernachtsdroom
Midzomernachtsdroom
Midzomernachtsdroom is een van de bekendste komedies van Shakespeare. Het gaat om een magisch spel een soort doos van Pandora waaruit behalve feerieke ook ... »
 
 
 
 
 

De tragedie van Hamlet, prins van Denemarken
De tragedie van Hamlet, prins van Denemarken
Een nieuwe vertaling van Hamlet was die nodig? Ja Met deze ultieme vertaling verwijzen Henkes Bindervoet alle andere vertalingen naar het antiquariaat... di... »
 
 
 
 
 

Hamlet
Hamlet
 »
 
 
 
 
 

Macbeth
Macbeth
Shakespeare: Macbeth<br/>in de vertaling van Jack Nieborg<br/><br/><br/>Al meer dan zestig jaar vindt in het Openluchttheater in Diever een opvoering van een... »
 
 
 
 
 

Romeo en Julia
Romeo en Julia
Romeo en Julia is een vroege tragedie van William Shakespeare over de onmogelijke liefde van Juliet Capulet en Romeo Montague, twee jongelingen uit elkaar vi... »
 
 
 
 
 

Hamlet
Hamlet
 »