Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jezus is opgestaan
Jezus is opgestaan
Prentenboek over Pasen en Pinksteren bij de PeuterbijbelDit kartonboek is een verkorte weergave uit de Peuterbijbel van de belangrijkste bijbelverhalen rondo... »
 
 
 
 
 

Samen tellen
Samen tellen
In dit kleurrijke kartonboekje bij de Peuterbijbel leren peuters op speelse wijze tellen. Hoeveel stenen doet David in zijn tas? Hoeveel kleuren heeft de reg... »
 
 
 
 
 

Grote zus
Grote zus
'Grote zus' is een herkenbaar boekje voor kinderen die een broertje of zusje krijgen of al hebben. Erg leuk om bij zwangerschap of geboorte cadeau te doen aa... »
 
 
 
 
 

Rosa en Rahim
Rosa en Rahim
Opnieuw een prentenboek van het succesvolle duo Willemijn de Weerd en Esther Leeuwrik. Dit keer over het moeilijke maar ook belangrijke thema: vervolgde chri... »
 
 
 
 
 

Abraham en Sara
Abraham en Sara
 »
 
 
 
 
 

Samen onderweg naar Pasen
Samen onderweg naar Pasen
In dit gezinsdagboek volg je samen 40 dagen lang de levensweg van Jezus. Elke week bevat een uitgebreid gezinsmoment en zes kortere stukjes met vragen, bijbe... »
 
 
 
 
 

Kleine aap en de panda's
Kleine aap en de panda's
Er komen twee Panda's naar de dierentuin. Pelikaan is blij, maar Aap vindt het maar niets. De dierentuin is al vol genoeg, vindt hij. En waarom krijgen de pa... »
 
 
 
 
 

De knuffel van Sofie
De knuffel van Sofie
Na het enthousiast ontvangen voorleesboek De wiebeltand van Sofie verschijnt er weer een nieuwe bundel avonturen van het eigenwijze meisje Sofie, haar zusje ... »
 
 
 
 
 

Aan de slag met de Peuterbijbel
Aan de slag met de Peuterbijbel
De Peuterbijbel wordt op veel plekken gebruikt. In dit verwerkingsboek kun je bij alle verhalen uit deze bijbel een programma vinden voor een kerk-, school- ... »