Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

God helpt mij
God helpt mij
Dit prentenboek bevat vier verhalen over David uit de Kinderbijbel bij de Herziene Statenvertaling. De verhalen zijn wat vereenvoudigd, zodat ze ook voor kle... »
 
 
 
 
 

De knuffel van Sofie
De knuffel van Sofie
Na het enthousiast ontvangen voorleesboek De wiebeltand van Sofie verschijnt er weer een nieuwe bundel avonturen van het eigenwijze meisje Sofie, haar zusje ... »
 
 
 
 
 

Kleine aap en de panda's
Kleine aap en de panda's
Er komen twee Panda's naar de dierentuin. Pelikaan is blij, maar Aap vindt het maar niets. De dierentuin is al vol genoeg, vindt hij. En waarom krijgen de pa... »
 
 
 
 
 

Ik bid de Psalmen
Ik bid de Psalmen
Een kindergebed voor elke dag en elke situatie, geïnspireerd door de veelzijdigheid van de Psalmen. Bij elke Psalm uit de Bijbel is er een vraag om te bespr... »
 
 
 
 
 

Het grote voorleesboek van Sofie
Het grote voorleesboek van Sofie
<p>‘Het grote voorleesboek van Sofie’ van Annemarie ten Brinke en Willemijn de Weerd: 120 avontuurlijke verhalen voor kleuters.</p><p>Wie kent ze niet: d... »
 
 
 
 
 

Straal & schitter
Straal & schitter
Straal en schitter biedt voor elke week een uitgebreide viering en vijf kortere stukjes met gespreksvragen, bijbelteksten, weetjes en creatieve opdrachten vo... »
 
 
 
 
 

Winnaars
Winnaars
Dit nieuwe boek van het succesvolle duo sluit perfect aan bij hetthema van de Kinderboekenweek 2013: Sport en spel.Winnaars vertelt het verhaal van een spell... »
 
 
 
 
 

Raak me
Raak me
Een verhaal waar je een brok van in je keel krijgt, een lied dat emotie oproept, een hand op je schouder … op verschillende manieren kunnen we geraakt word... »