Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik stuur je de zon
Ik stuur je de zon
Ik stuur je de zon is een hartverwarmend prentenboek over Anne, een vijfjarig Nederlands meisje en de tienjarige Abel uit Kenia. Ze hebben elkaar nog nooit o... »
 
 
 
 
 

Raak me
Raak me
Een verhaal waar je een brok van in je keel krijgt, een lied dat emotie oproept, een hand op je schouder … op verschillende manieren kunnen we geraakt word... »
 
 
 
 
 

Peuterdagboek
Peuterdagboek
Dit Peuterdagboek helpt jonge kinderen en hun ouders om een moment te hebben met God. Voor elke dag is er een vraag die past bij de leefwereld van de peuter ... »
 
 
 
 
 

Duik in de Bijbel!
Duik in de Bijbel!
Er staan zoveel verhalen en teksten in de Bijbel dat je zomaar de draad kwijt kunt raken. Over wie gaat het in de Bijbel en hoe kun je met je kinderen de hel... »
 
 
 
 
 

Duik in de Bijbel!
Duik in de Bijbel!
Dit dagboek is voor alle ouders die graag willen dat hun kinderen God leren kennen en met Hem gaan leven. Over wie gaat het in de Bijbel? Hoe ontdek je met e... »
 
 
 
 
 

God maakt de wereld
God maakt de wereld
 »
 
 
 
 
 

Bijbellab
Bijbellab
Met dit dagboek ga je samen op avontuur in de wondere wereld van wetenschap en techniek en ontdek je hoe geweldig God de wereld en jou gemaakt heeft. De reis... »
 
 
 
 
 

Storm op het meer
Storm op het meer
 »
 
 
 
 
 

Opa en oma gezocht
Opa en oma gezocht
Nieuw voorleesverhaal van Willemijn de Weerd over Sara en Ruben en bijzondere grootouders. Sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2016: Opa en oma.S... »
 
 
 
 
 

Rosa en Rahim
Rosa en Rahim
Opnieuw een prentenboek van het succesvolle duo Willemijn de Weerd en Esther Leeuwrik. Dit keer over het moeilijke maar ook belangrijke thema: vervolgde chri... »