Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mijn kleine Knisperbijbel
Mijn kleine Knisperbijbel
Dit boekje bevat vijf spreads met een bijbelverhaal, geschreven door Willemijn de Weerd. Het boekje toont de eenvoudige gedachte dat God je heeft gemaakt, va... »
 
 
 
 
 

Ik ben niet bang
Ik ben niet bang
Simon is bang!Bang voor de hond van de buren.Maar als Simon voor mama een brief gaat posten,moet hij langs Castor.Castor blaft zo hard! Hij heeft scherpe tan... »
 
 
 
 
 

Buggy Bijbel
Buggy Bijbel
Deze Buggy Bijbel is een mooie eerste introductie van de Bijbel voor baby’s. Het boek bevat kleurrijke plaatjes en eenvoudige woorden en is door de ring ma... »
 
 
 
 
 

Operatie kerstboom
Operatie kerstboom
Sfeervolle leesverhalen rondom Kerst. Zowel geschikt om zelf te lezen in de midden- en bovenbouw als om voor te lezen op school, in de kerk of thuis. Voor ki... »
 
 
 
 
 

Peuterdagboek
Peuterdagboek
Dit Peuterdagboek helpt jonge kinderen en hun ouders om een moment te hebben met God. Voor elke dag is er een vraag die past bij de leefwereld van de peuter ... »
 
 
 
 
 

Duik in de Bijbel!
Duik in de Bijbel!
Er staan zoveel verhalen en teksten in de Bijbel dat je zomaar de draad kwijt kunt raken. Over wie gaat het in de Bijbel en hoe kun je met je kinderen de hel... »
 
 
 
 
 

Lifehack
Lifehack
Een stakalender met 75 dilemma’s, stellingen en vragen om als tieners en ouders te gebruiken. De thema’s komen uit het leven van tieners en dagen uit tot... »
 
 
 
 
 

God maakt de wereld
God maakt de wereld
 »
 
 
 
 
 

Aan tafel bijbel
Aan tafel bijbel
Een kinderbijbel voor in het gezin. Zeer geschikt om samen aan tafel te gebruiken rond de maaltijd. 25 bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. Inged... »