Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

I Sapori d'Italia N-F
I Sapori d'Italia N-F
het beste van de Italiaanse keuken = le meilleur de la cuisine Italienne »
 
 
 
 
 

De chefs van België
De chefs van België
De grootste chefs van België in de gastronomieklepper van het jaar In De chefs van België maakt u kennis met de meest invloedrijke Belgische chefs van het ... »
 
 
 
 
 

Viki Geunes Just cooking
Viki Geunes Just cooking
Culinair spektakel op hoog niveau;;;Tweesterrenchef Viki Geunes (restaurant 't Zilte) behoort tot de absolute top van de Belgische gastronomie.;;;Dit boek be... »
 
 
 
 
 

L'amour des moules
L'amour des moules
 »
 
 
 
 
 

Fris
Fris
Eenvoudige bereidingen, cocktails, frisse salades, koude soepen, frisheid van kruiden en groenten. Hoe ijs, granité en sorbet maken?

Wat is 'fris' in het ... »
 
 
 
 
 

Vrijmoed
Vrijmoed
De keuken van Michaël Vrijmoed: van topproduct naar topgerecht Michaël Vrijmoed kiest in dit boek per seizoen voor drie producten die hem nauw aan het hart... »
 
 
 
 
 

Heet
Heet
Het gedurfde culinaire bookazine Kook Ze! is aan zijn zesde editie toe. Kook Ze! Heet is niet enkel een nummer met pikante spijzen, maar goochelt ook met hog... »
 
 
 
 
 

Traag
Traag
In dit vijfde nummer van het Bookazine KOOK ZE! is het thema TRAAG.Wat komt er in traag?- 40 gerechten : de klassiekers onder pruttelgerechten: coq au vin,ca... »
 
 
 
 
 

100 x bruisende brasseries in Belgie
100 x bruisende brasseries in Belgie
100 adressen van uitstekende brasseries die ons bourgondisch Belgenland te bieden heeft.'Een brasserie is meer dan een opschrift op de gevel.' Een eerlijke e... »
 
 
 
 
 

Vrijmoed
Vrijmoed
De keuken van Michaël Vrijmoed: van topproduct naar topgerecht Michaël Vrijmoed kiest in dit boek per seizoen voor drie producten die hem nauw aan het har... »