Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vrijmoed
Vrijmoed
De keuken van Michaël Vrijmoed: van topproduct naar topgerecht Michaël Vrijmoed kiest in dit boek per seizoen voor drie producten die hem nauw aan het har... »
 
 
 
 
 

Fris
Fris
Eenvoudige bereidingen, cocktails, frisse salades, koude soepen, frisheid van kruiden en groenten. Hoe ijs, granité en sorbet maken?

Wat is 'fris' in het ... »
 
 
 
 
 

100 x bruisende brasseries in Belgie
100 x bruisende brasseries in Belgie
100 adressen van uitstekende brasseries die ons bourgondisch Belgenland te bieden heeft.'Een brasserie is meer dan een opschrift op de gevel.' Een eerlijke e... »
 
 
 
 
 

Traag
Traag
In dit vijfde nummer van het Bookazine KOOK ZE! is het thema TRAAG.Wat komt er in traag?- 40 gerechten : de klassiekers onder pruttelgerechten: coq au vin,ca... »
 
 
 
 
 

Mas is meer
Mas is meer
Unieke samenwerking tussen het MAS en topchef Viki GeunesOp 17 mei 2011 opent het MAS (Museum aan de Stroom) zijn deuren en opent chef Viki Geunes er zijn tw... »
 
 
 
 
 

Roger & Ik
Roger & Ik
<p>Roger Souvereyns is een van de invloedrijkste keukenchefs in de Belgische geschiedenis. <em>Roger & Ik</em> is het relaas van een carrière die al 65 jaar... »
 
 
 
 
 

Vicieuze verbeelding
Vicieuze verbeelding
 »
 
 
 
 
 

L'Amour des moules
L'Amour des moules
Mosselen. We krijgen meteen de associatie met gezellige eetcafés, dampende pannen, friet en bier. Maar staan we ooit stil bij waar de mossel vandaan komt? E... »
 
 
 
 
 

De Antwerpse naties
De Antwerpse naties
 »
 
 
 
 
 

De chefs van België - deel 2
De chefs van België - deel 2
De grootste chefs van België in de gastronomieklepper van het jaar In De chefs van België maakt u kennis met de meest invloedrijke Belgische chefs van het ... »