Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Amulet
Amulet
<p>In <em>Amulet</em>, het negende deel in de populaire <em>Egypte</em>-serie van bestsellerauteur Wilbur Smith, hebben jaren van Hyksos-heerschappij geleid ... »
 
 
 
 
 

Roofvogels
Roofvogels
Op veler verzoek nu weer leverbaar!Kapers en huurmoordenaars, geluk en ongeluk: de Courtneys kennen het allemaal. Langs de mysterieuze kust van Afrika wordt ... »
 
 
 
 
 

Vis op de loop
Vis op de loop
 »
 
 
 
 
 

Stormvloed
Stormvloed
<p><em>Stormvloed</em>, het twintigste deel in de <em>Courtney</em>-serie van bestsellerauteur Wilbur Smith, speelt zich af in de periode na <em>Courtney's v... »
 
 
 
 
 

Triomf van de zon
Triomf van de zon
Het Britse Rijk van koningin Victoria groeit en bloeit en kolonisten verspreiden zich over het Afrikaans continent. Op de oevers van de Nijl komen twee macht... »
 
 
 
 
 

Courtney's vuur
Courtney's vuur
<p><em>Courtney’s vuur</em>, het achttiende deel van de populaire <em>Courtney</em>-reeks van bestsellerauteur Wilbur Smith, is een verhaal van verlies, be... »
 
 
 
 
 

Cirkel van het kwaad ; Op volle zee
Cirkel van het kwaad ; Op volle zee
Leer Hector Cross kennen: een man met uitzonderlijke kwaliteiten en een vechtersinstinct. Hij gaat altijd tot het uiterste in zijn strijd tegen het kwade. In... »
 
 
 
 
 

Map is not territory
Map is not territory
 »