Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lijden en verblijden
Lijden en verblijden
De titel van deze bundel Bijbelstudies, ‘Lijden en verblijden’, is ontleend aan 1 Petrus 4 vers 13, waar de apostel schrijft: 'Maar gelijk gij gemeenscha... »
 
 
 
 
 

Religie in de arbeidsverhouding
Religie in de arbeidsverhouding
Een multiculturele samenleving geeft aanleiding voor levendige debatten over de reikwijdte van de godsdienstvrijheid in de maatschappij. In het onderhavige p... »
 
 
 
 
 

Een dag van rust
Een dag van rust
Wat betekenen de woorden: ‘Gedenk de sabbatdag, dat gij dieheiligt’ en ‘Laat ons de rustdag wijden’ concreet? Dit boekjewil inzicht geven in de achte... »
 
 
 
 
 

Arbeidsrechtelijke themata
Arbeidsrechtelijke themata
In dit studieboek wordt het positieve arbeidsrecht besproken vanuit de gedachte dat dit rechtsgebied allerhande raakvlakken heeft met andere rechtsgebieden, ... »
 
 
 
 
 

Arbeidsrecht
Arbeidsrecht
De Sdu Wettenverzameling Arbeidsrecht bevat een op de rechtspraktijk van het arbeidsrecht afgestemde selectie van wet- en regelgeving. Deze wettenverzameling... »
 
 
 
 
 

Socialezekerheidsrecht
Socialezekerheidsrecht
Sdu Wettenverzameling Socialezekerheidsrecht 2007
De Sdu Wettenverzameling Socialezekerheidsrecht bevat een op de rechtspraktijk van de sociale dienstverleni... »
 
 
 
 
 

Een dag van rust
Een dag van rust
Wat betekenen de woorden: 'Gedenk de sabbatdag, dat gij dieheiligt' en 'Laat ons de rustdag wijden' concreet? Dit boekjewil inzicht geven in de achtergrond v... »
 
 
 
 
 

Kruisdragen
Kruisdragen
‘Nu reis ik getroost onder ‘t heiligend kruis naar ‘t erfgoed hierboven, naar ‘t Vaderlijk huis’, dichtte R.M. McCheyne. Deze troost is geen vanzel... »