Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vast geloof
Vast geloof
 »
 
 
 
 
 

Altijd bidden
Altijd bidden
De Heere Jezus leert ons in de gelijkenis van de weduwe en de onrechtvaardige rechter dat ‘men altijd bidden moet, en niet vertragen’. In dit boekje den... »
 
 
 
 
 

De Koning der Joden
De Koning der Joden
Op de levensweg ontmoeten wij tal van mensen. De ontmoeting met de één is ingrijpender dan die met de ander. De ontmoeting met de Koning der Joden is echte... »
 
 
 
 
 

Niet zomaar een boodschap
Niet zomaar een boodschap
De Bijbel is een bijzonder boek. Het is het Woord dat vande mond van God uitgaat. Beseffen we dit voldoende wanneerwe Bijbellezen? Dikwijls is het pakken van... »
 
 
 
 
 

Leven en Licht
Leven en Licht
 »
 
 
 
 
 

Vier uw vierdagen
Vier uw vierdagen
De Heere heeft Israël bevel gegeven de grote feesten, die Gods heilsdaden markeren, te gedenken. Deze preken behandelen de heilsfeiten en zijn geschikt om i... »
 
 
 
 
 

Calvijn en de Heilige Geest
Calvijn en de Heilige Geest
In dit tiende deel in de serie 'Studium Generale' belichten drie auteurs de verschillende aspecten van het werk van de Heilige Geest. Ook wordt bijzondere aa... »
 
 
 
 
 

Houvast
Houvast
De 350e verjaardag van de Heidelbergse Catechismus is een mooie aanleiding om jongeren te laten zien hoe rijk de inhoud van dit belijdenisgeschrift is.In dit... »