Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De vrouw met de sleutel
De vrouw met de sleutel
Een vrouw blijft na de plotselinge dood van haar man berooid achter. Ze moet aan het werk en plaatst een advertentie: vrouw, 59 jaar, moederlijk voorkomen, b... »
 
 
 
 
 

Het smalle pad van de liefde
Het smalle pad van de liefde
'Als de twee paren in elkaars gezelschap waren hing er iets verliefderigs in de lucht. Net genoeg om hun het gevoel te geven dat ze gevieren aantrekkelijker,... »
 
 
 
 
 

Zonder Jozef (set van 10)
Zonder Jozef (set van 10)
Twee bijzondere en recente korte verhalen uit de bundel 'Brood, zout, wijn' vormen het Literaire Juweeltje van juni 2019. In beide verhalen wordt er verhuisd... »
 
 
 
 
 

Eilângasten
Eilângasten
 »
 
 
 
 
 

Zonder Jozef
Zonder Jozef
'Zonder Jozef' is het openingsverhaal uit 'Brood, zout, wijn' »
 
 
 
 
 

Brood, zout, wijn
Brood, zout, wijn
Wennen aan een nieuw huis en het afscheid van het oude leven zijn de rode draad in de verhalen in <i>Brood, zout, wijn</i> van Vonne van der Meer. Geen veran... »
 
 
 
 
 

Eilandgasten-omnibus
Eilandgasten-omnibus
'Wondermooie pen, compositorisch vernuft en sublieme observaties.' - NRC Handelsblad<br/><br/>In Duinroos, een eenvoudig, gastvrij huurhuis op een Waddeneila... »
 
 
 
 
 

Laatste seizoen
Laatste seizoen
Voor de derde keer maken we kennis met de verschillende gasten van Duinroos, een vakantiehuis op en waddeneiland. In het vroege voorjaar arriveert Hans op he... »
 
 
 
 
 

Letselschade
Letselschade
Om een zo hoog mogelijke schadeclaim bij de Zwitserse fabrikant van haar ski’s te kunnen indienen, moet letselschadeadvocaat Anton Palthe alles over zijn c... »