Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hoog spel
Hoog spel
In tegenstelling tot andere politici is Ethan Carrick eigenlijk een ontzettend aardige vent. En sexy. Rijk. En spannend. Maar bovenal is hij de belangrijkste... »
 
 
 
 
 

De cupcakekit
De cupcakekit
Heerlijke cupcakes om uzelf te verwennen!<br/><br/>Cupcakes zijn kleine cakes. Net genoeg om je verlangen naar cake te stillen, maar niet zoveel dat je er vo... »
 
 
 
 
 

Waarom doet mijn hond dit?
Waarom doet mijn hond dit?
Iedere hondenbezitter vraagt zich regelmatig af wat er schuilgaat achter het gedrag van zijn huisdier. Dit boek biedt een verrassend inzicht in de ware aard ... »
 
 
 
 
 

Kiekeboe ogen, neus, tenen
Kiekeboe ogen, neus, tenen
kiekeboe!<br/><br/>Kijk samen onder de flappen <br/>Ontwikkel het denkvermogen en het geheugen<br/>Urenlang kiekeboe-plezier<br/> »
 
 
 
 
 

Handboek kruidengeneeskunde
Handboek kruidengeneeskunde
Dit boek is een complete gids over de principes en de praktijk van de kruidengeneeskunde. Het is geschreven met de expertise van een vooraanstaand kruidengen... »
 
 
 
 
 

Asperges het witte goud boek-box
Asperges het witte goud boek-box
De lekkerste aspergerecepten in een nieuw Aspergeboek!<br/>Dat asperges heerlijk veelzijdig zijn, bewijst de Asperges boek-box wel. Wat dacht u van Asperges ... »
 
 
 
 
 

Hondenparade
Hondenparade
Een heerlijke hoeveelheid hapklare brokken! <br/><br/>Hondenparade is een geweldig boek voor iedereen die honden een warm hart toedraagt. Een kostelijke verz... »
 
 
 
 
 

Bakrecepten
Bakrecepten
Bakken staat aan de basis van het koken. <br/>Niets is zo leuk als het zelf maken van brood of een lichte, luchtige cake. <br/>In dit boek vindt u vele recep... »
 
 
 
 
 

Boerderijdieren
Boerderijdieren
Leuke verhalen over jonge dieren op de boerderij, met prachtige illustraties, ideaal om samen met de kinderen te lezen. »
 
 
 
 
 

De encyclopedie van geest, lichaam & ziel
De encyclopedie van geest, lichaam & ziel
De encyclopedie van geest, lichaam & ziel is een complete gids van meer dan 120 healingtherapieën en spirituele tradities. <br/><br/>Deze gezaghebbende, hel... »