Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hoog spel
Hoog spel
In tegenstelling tot andere politici is Ethan Carrick eigenlijk een ontzettend aardige vent. En sexy. Rijk. En spannend. Maar bovenal is hij de belangrijkste... »
 
 
 
 
 

De cupcakekit
De cupcakekit
Heerlijke cupcakes om uzelf te verwennen!<br/><br/>Cupcakes zijn kleine cakes. Net genoeg om je verlangen naar cake te stillen, maar niet zoveel dat je er vo... »
 
 
 
 
 

Waarom doet mijn hond dit?
Waarom doet mijn hond dit?
Iedere hondenbezitter vraagt zich regelmatig af wat er schuilgaat achter het gedrag van zijn huisdier. Dit boek biedt een verrassend inzicht in de ware aard ... »
 
 
 
 
 

500 bieren
500 bieren
Dit boek is een feest rondom het alom geliefde bier - de verscheidenheid in smaak, geur en kleur. Aan het einde van dit boek - na een deskundige rondleiding ... »
 
 
 
 
 

Pas op! Beer slaapt
Pas op! Beer slaapt
Diep in het bos klonk een rommelend geluid.<br/>Wat was dat voor lawaai? Iedereen kwam zijn nestje uit!<br/>De dieren gingen kijken en wat zagen ze toen?<br/... »
 
 
 
 
 

Fleurig
Fleurig
Dit kleurboek voor volwassenen met 76 fleurigeafbeeldingen vormt een ideale combinatie vanbreintraining en ontspanning.Zoek telkens de vijf verschillen tusse... »
 
 
 
 
 

Beestenbabbels
Beestenbabbels
Beestenbabbels is een prachtig eerbetoon aan alle leden van het dierenrijk. Het perfecte geschenk voor elke dierenliefhebber. <br/><br/>Een dier weet meer da... »
 
 
 
 
 

Het alli programma
Het alli programma
Helpt je 50% meer gewicht te verliezen dan met een dieet alleen.

Binnen het alli-programma moet je een aantal eenvoudige, maar belangrijke aanpassingen make... »
 
 
 
 
 

De Libanese keuken
De Libanese keuken
Tradities, ingrediĆ«nten, smaken, technieken, 80 klassieke recepten <br/><br/>Ontdek de rijke en levendige kookkunst van Libanon, een van de meest verfijnde ... »
 
 
 
 
 

Pottenbakkersschijf
Pottenbakkersschijf
In dit praktische, toegankelijke handboek beschrijft David Cohen de grondbeginselen van het werken met de pottenbakkersschijf. Door middel van veel foto's en... »