Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De rouwmantel
De rouwmantel
<p><strong>Deel 3 van de Cato Isaksen-reeks</strong></p><p><strong>Soms is de simpelste verklaring lastiger dan je denkt.</strong></p><p>Vroeg in de ochtend ... »
 
 
 
 
 

Nachtzuster display
Nachtzuster display
 »
 
 
 
 
 

Suikerdood
Suikerdood
Zestien jaar geleden is er onder verdachte omstandigheden een baby gestorven. Nu herinnert zijn inmiddels volwassen zus zich ineens wat er destijds gebeurd i... »
 
 
 
 
 

Doodsbruid
Doodsbruid
<p><strong>Deel 10 van de Cato Isaksen-reeks</strong></p><p><strong>Een psychiatrisch ziekenhuis zou een veilige plek moeten zijn. Dat is alleen niet altijd ... »
 
 
 
 
 

Ik weet waar je woont & De drone
Ik weet waar je woont & De drone
<p><strong>Het bloedstollende tweeluik over rechercheur Marian Dahle nu in één omnibus!</strong></p><p><strong>Ik weet waar je woont</strong></p><p>Hoofdin... »
 
 
 
 
 

Doodsbruid
Doodsbruid
Vijfentwintig jaar geleden werd Maike Hagg, de twaalfjarige dochter van een psychiatrisch patiënt, dood gevonden in de kelder van het Gaustad Ziekenhuis in ... »
 
 
 
 
 

Roodkapje
Roodkapje
<p><strong>Moorden kan verslavend werken…</strong></p><p>‘Ik had misschien een gewone vrouw kunnen worden, maar zo is het niet gelopen. Op mijn veertiend... »
 
 
 
 
 

De drone
De drone
In een verlaten militair kamp staat een man die een drone over het omringende bos laat vliegen. Hij filmt de omgeving, terwijl de zon langzaam ondergaat. Wan... »
 
 
 
 
 

Pass auf, was du träumst
Pass auf, was du träumst
Krimi »
 
 
 
 
 

Zwanenmeer
Zwanenmeer
<p><strong>Deel 5 van de Cato Isaksen-reeks</strong></p><p><strong>Hij weet dat de politie hem op het spoor is. Maar hij heeft een plan om wraak te nemen.</s... »