Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Suikerdood
Suikerdood
Zestien jaar geleden is er onder verdachte omstandigheden een baby gestorven. Het hoofd van de landelijke recherche heeft vrienden die hij niet moet hebben. ... »
 
 
 
 
 

Duivelskus
Duivelskus
Vivian Glenne, eind dertig en moeder van drie kinderen, wordt half begraven gevonden vlak bij haar huis. Terwijl Marian Dahle en Cato Isaksen op de zaak word... »
 
 
 
 
 

Het dertiende sterrenbeeld
Het dertiende sterrenbeeld
Het begint bijna een spelletje te worden denken de inspecteurs van de afdeling Moordzaken in Oslo mismoedig wanneer zij op een kleine binnenplaats achter oud... »
 
 
 
 
 

Doodsbruid
Doodsbruid
Vijfentwintig jaar geleden werd Maike Hagg, de twaalfjarige dochter van een psychiatrisch patiënt, dood gevonden in de kelder van het Gaustad Ziekenhuis in ... »
 
 
 
 
 

Roodkapje
Roodkapje
<p><strong>Moorden kan verslavend werken…</strong></p><p>‘Ik had misschien een gewone vrouw kunnen worden, maar zo is het niet gelopen. Op mijn veertiend... »
 
 
 
 
 

De zuigzoen
De zuigzoen
 »
 
 
 
 
 

Doodsbruid DL
Doodsbruid DL
<p>dwarsligger 613
Unni Lindell: Doodsbruid De Noorse Queen of Crime</p><p>Vijfentwintig jaar geleden werd de twaalfjarige dochter van een psychiatrisch... »
 
 
 
 
 

Zwanenmeer
Zwanenmeer
<p><strong>Deel 5 van de Cato Isaksen-reeks</strong></p><p><strong>Hij weet dat de politie hem op het spoor is. Maar hij heeft een plan om wraak te nemen.</s... »
 
 
 
 
 

Suikerdood
Suikerdood
Zestien jaar geleden is er onder verdachte omstandigheden een baby gestorven. Nu herinnert zijn inmiddels volwassen zus zich ineens wat er destijds gebeurd i... »
 
 
 
 
 

Lautlos in den Tod
Lautlos in den Tod
Lautlos in den Tod »