Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Engel
Engel
Op zijn ronde door het Museum voor Schone Kunsten in Brussel ontdekt nachtwaker Alain Richaux tot zijn afgrijzen dat er onder een schilderij een beeldje van ... »
 
 
 
 
 

De geheime tuin
De geheime tuin
Als Helena Vaels, restauratrice van schilderijen, 's avonds in een koud kerkje de spots aanzet en haar werk bewondert, denkt ze dat ze er moederziel alleen i... »
 
 
 
 
 

Dixit
Dixit
David Cleeffs, voormalig Co rdinator Waterwegen bij het ministerie van Verkeer, heeft het eenmansbedrijfje Quote opgericht. Hij geeft cursussen aan middensta... »
 
 
 
 
 

Zwerfvuil
Zwerfvuil
Commissaris Liese Meerhout werkt sinds twee maanden bij de Antwerpse moordbrigade. Ze heeft haar oude leven vaarwel gezegd. Weg Brussel, weg liefde, weg alle... »
 
 
 
 
 

De hondenman
De hondenman
Zo zagen we Liese Meerhout nog nooit: een tevreden, ja zelfs gelukkige commissaris die volop aan het verhuizen is. Klaar om aan een nieuw hoofdstuk in haar l... »
 
 
 
 
 

De Genezer
De Genezer
Als commissaris Liese Meerhout een telefoontje krijgt uit Oxford, is ze niet weinig verbaasd: haar ex-vriend Simon blijkt er te wonen. Hij vraagt haar de ver... »
 
 
 
 
 

Het laatste oordeel
Het laatste oordeel
Op een broeierige zomeravond verdwijnt Emma, net twaalf, uit de tuin van haar ouderlijk huis. Een kalverliefde achterna of weggelopen na een puberale ruzie? ... »
 
 
 
 
 

Dood water
Dood water
 »
 
 
 
 
 

Offer
Offer
VIER MEISJES VERDWIJNEN IN HET WOUD.HET DORP ZWIJNGT.DAN WORDEN ZE GEVONDEN...Alex Berger, ex-flik en een wat bijzondere privédetective, is op retraite in d... »
 
 
 
 
 

Nooit meer alleen
Nooit meer alleen
In een rustige Antwerpse buitenwijk komt een alleenstaande vrouw met een vreemd verhaal bij de politie: vanuit haar tuin heeft ze de gordijnen in haar slaapk... »