Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Engel
Engel
Op zijn ronde door het Museum voor Schone Kunsten in Brussel ontdekt nachtwaker Alain Richaux tot zijn afgrijzen dat er onder een schilderij een beeldje van ... »
 
 
 
 
 

Dixit
Dixit
David Cleeffs, voormalig Co rdinator Waterwegen bij het ministerie van Verkeer, heeft het eenmansbedrijfje Quote opgericht. Hij geeft cursussen aan middensta... »
 
 
 
 
 

De geheime tuin
De geheime tuin
Als Helena Vaels, restauratrice van schilderijen, 's avonds in een koud kerkje de spots aanzet en haar werk bewondert, denkt ze dat ze er moederziel alleen i... »
 
 
 
 
 

Messias
Messias
Op een druilerige herfstochtend doet de schoonmaakster van een kerk op het Antwerpse Zuid een gruwelijke ontdekking: aan het kruis achter het altaar hangt ee... »
 
 
 
 
 

De Genezer
De Genezer
Als commissaris Liese Meerhout een telefoontje krijgt uit Oxford, is ze niet weinig verbaasd: haar ex-vriend Simon blijkt er te wonen. Hij vraagt haar de ver... »
 
 
 
 
 

De hondenman
De hondenman
Commissaris Liese Meerhout is volop aan het verhuizen als zeilers in een meer het lichaam van een vrouw vinden. Ze werd misbruikt en gewurgd. Het wordt nog g... »
 
 
 
 
 

Het laatste oordeel
Het laatste oordeel
Zomer, een broeierige avond in augustus. De twaalfjarige Emma verdwijnt uit het ouderlijk huis in de Antwerpse deelgemeente Berchem. Er zijn aanwijzingen dat... »
 
 
 
 
 

Stil bloed
Stil bloed
In Oostende wordt de directeur van een onderzoekscentrum vermoord teruggevonden. Er ligt een eenvoudig poppetje op de plaats van de misdaad. Drie maanden voo... »
 
 
 
 
 

Nooit meer alleen
Nooit meer alleen
In een rustige Antwerpse buitenwijk komt een alleenstaande vrouw met een vreemd verhaal bij de politie: vanuit haar tuin heeft ze de gordijnen in haar slaapk... »
 
 
 
 
 

Limburg
Limburg
De meest complete gids voor een dagje weg in de provincie Limburg

Een compacte gids met actuele en originele informatie over dé plaatsen die je gezien moet... »