Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het kaartspel (set van 10)
Het kaartspel (set van 10)
Schrijver, filmscenarist en Parool-columnist Theodor Holman, nooit vies van een relletje, houdt zich in 'Het kaartspel' op ontroerende wijze bezig met zijn I... »
 
 
 
 
 

Israël en Palestina
Israël en Palestina
 »
 
 
 
 
 

Holman liegt
Holman liegt
Elke dag staat op pagina 2 van Het Parool een column van Holman.Nou, column? Holman scheldt, redeneert, ontroert, bijt, charmeert, informeert, beukt, lacht, ... »
 
 
 
 
 

Karel
Karel
' Karel' <br/><br/>Elf jaar na de dood van Karel van het Reve wordt hij nog geciteerd, gelezen en bediscussieerd. Dat is voor Nederland opmerkelijk. Hij spri... »
 
 
 
 
 

De Laatste Aai
De Laatste Aai
 »
 
 
 
 
 

Verhalen van oorlog
Verhalen van oorlog
Een mozaïek van ontroerende, humoristische en tragische verhalen en beschouwingen over de oorlog in Oekraïne. Theodor Holman spiegelt de strijd van de Oekr... »
 
 
 
 
 

Het gestolen leven
Het gestolen leven
Satirische roman die verdacht veel aansluit bij de moord op Theo van GoghEen man in het ziekenhuis leest in een manuscript dat de beruchte regisseur Arend Wa... »
 
 
 
 
 

Lekker leven
Lekker leven
Vijf dertigers tien leefregels n week. Lukt het ze om lekkerder te leven?Maak van het leven iets moois. Dat is het doel van levenskunst. Of je het nu hebt ov... »
 
 
 
 
 

Theo, Theo
Theo, Theo
Theo, Theo bevat de hilarische, ontroerende, eigenaardige, krankzinnige, ordinaire en flamboyante herinneringen die Theodor Holman heeft aan zijn goede vrien... »