Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wij zijn wegwerpkinderen
Wij zijn wegwerpkinderen
Wij zijn wegwerpkinderenThea BeckmanYvonne, Marcus en Benito worden van het ene tehuis naar het andere gesleept. De 'vaders' en 'moeders' daar doen wat ze k... »
 
 
 
 
 

Stad in de storm
Stad in de storm
1672. Utrecht is bezet door de Fransen en de stadsbewoners beleven spannende tijden. Hans werkt in de drukkerij van zijn vader. Om het moreel van de bevolkin... »
 
 
 
 
 

Geef me de ruimte!
Geef me de ruimte!
Geef me de ruimte!<br/>Thea Beckman<br/><br/>Marije is vijftien, als ze Brugge ontvlucht om aan haar verachte verloofde te ontkomen. Op haar gevaarlijke toch... »
 
 
 
 
 

Het geheim van Rotterdam
Het geheim van Rotterdam
Het geheim van RotterdamThea BeckmanRotterdam 1483. Caspar ontmoet Grietje, de dochter van de chirurgijn Melchior. Meester Melchior betrekt Caspar in zijn g... »
 
 
 
 
 

Een bos vol spoken
Een bos vol spoken
Een bos vol spokenThea BeckmanIllustraties: Ingrid en Dieter SchubertAls Juultje 's avonds naar bed wil gaan, hoort ze een stem. Op het balkon staat een raa... »
 
 
 
 
 

Gekaapt!
Gekaapt!
Gekaapt!Thea BeckmanOmslagillustratie: Martijn van der LindenKampen 1399. Gerlof, de enige zoon van koopman Pieter Eekhout, monstert aan op de Sint-Anna voo... »
 
 
 
 
 

De doge-ring van Venetie
De doge-ring van Venetie
De novice Thomas maakt samen met de monnik Matthias een lange reis naar Venetië om een belangrijk relikwie te kopen dat hun klooster meer aanzien zal geven.... »
 
 
 
 
 

De verloren schat
De verloren schat
De verloren schat
Thea Beckman

De dertienjarige Mickey verveelt zich. Het is paasvakantie en er is niet veel te doen in het stadje. Dan krijgt ze Arnold in... »
 
 
 
 
 

Zwerftocht met Korilu
Zwerftocht met Korilu
Zwerftocht met KoriluThea BeckmanIllustraties: Ingrid en Dieter SchubertJasper is een heel slim jongetje. Op een dag ontmoet hij Korilu, die zegt dat hij ee... »