Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

The Apprentice
The Apprentice
The Surgeon has been locked up for a year but his chilling legacy still... »
 
 
 
 
 

Sneeuwval
Sneeuwval
Nadat patholoog-anatoom Maura Isles een medisch congres in Wyoming heeft bezocht, gaat ze samen met vrienden skiën. Maar hun auto komt in de bergen vast te ... »
 
 
 
 
 

Harvest
Harvest
Dr Abby DiMatteo a secondyear surgical student in Boston Baysides elitecardiac team is about to make a decision that will jeopardize her career. Acarcrash ... »
 
 
 
 
 

Het spoor terug
Het spoor terug
'Dus jij wist niet dat je váder haar heeft vermoord?'Beryl Tavistock weet niet beter of haar ouders zijn doodgeschoten in Parijs, in 1973. Dan wordt haar op... »
 
 
 
 
 

De dood in de ogen
De dood in de ogen
'Dit is zinloos. Natuurlijk is je vader dood.' Willy's vader is een van de vele vermisten die de oorlog in Vietnam heeft opgeleverd. Sinds 1970, het jaar waa... »
 
 
 
 
 

Meisje vermist
Meisje vermist
Vuilnismannen vinden in een steegje de lichamen van twee jonge vrouwen en forensisch arts Kat Novak moet ze onderzoeken. Op het eerste gezicht hebben de twee... »
 
 
 
 
 

Keeping The Dead [Large Print]
Keeping The Dead [Large Print]
16 Point »
 
 
 
 
 

Ik weet een geheim
Ik weet een geheim
Rizzoli en Isles onderzoeken een van de meest bizarre moorden die ze ooit hebben gezien: een jonge vrouw ligt op haar bed, haar ogen uit hun kassen gehaald e... »
 
 
 
 
 

Kalte Herzen
Kalte Herzen
 »