Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dragers van de zwarte staf
Dragers van de zwarte staf
In dit indringende vervolg op Vluchtelingen van Shannara wordt opnieuw een zwaarbevochten vrede door de verschrikkingen van een door oorlog verwoeste wereld ... »
 
 
 
 
 

De bewakers van Faerie
De bewakers van Faerie
<p>Toen de wereld nog jong was en Faerie heette, regeerde de magie en waakten de Elfenstenen over het land en zijn inwoners. Als een Elvenmeisje hopeloos v... »
 
 
 
 
 

De kolos van Shannara
De kolos van Shannara
De Jerle Shannara is het meest wendbare luchtschip dat ooit gebouwd is. Op dit wonder van nieuwe technologie aangedreven door licht en tot de tanden bewapend... »
 
 
 
 
 

Shannara triologie
Shannara triologie
HET ZWAARD VAN SHANNARA
Aan Shea, helf mens, half elf, gaan in het vredige Lommerdal de oorlogen en problemen van verre streken voorbij. Tot de rijzige Allan... »
 
 
 
 
 

De heks van Shannara
De heks van Shannara
Wanneer vleugelruiter Jager Predd een drenkeling redt weet hij niet dat hij hiermee een strijd ontketent die heel Shannara in beroering zal brengen. De drenk... »
 
 
 
 
 

De schaduw van Shannara
De schaduw van Shannara
Op de Jerle Shannara Leidt de druide Loper de zoektocht naar een grote magische schat. Het Zwaard van Shannara heeft de Ilseheks eindelijk de waarheid doen i... »
 
 
 
 
 

Straken
Straken
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; mso-layout-grid-align: none;"><span style="font-size: 10pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Het... »