Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Uit de praktijk
Uit de praktijk
indringende ervaringsverhalen van artsen en een gids voor zelfhulp en nazorg na incidenten »
 
 
 
 
 

Het grote boek van Floortje
Het grote boek van Floortje
3 leuke Floortje-boeken in één!Dierenvrienden, opgelet! Floortje is gek op dieren. Of het nu gaat om paarden, eekhoorns of konijnen, Floortje is er als de ... »
 
 
 
 
 

Ik date maar wat
Ik date maar wat
 »
 
 
 
 
 

Floortje en de voorleeswedstrijd
Floortje en de voorleeswedstrijd
Floortje en de voorleeswedstrijd <br/><br/>Als Floortje het voorlezen mag overnemen van <br/>meester Vincent, merkt ze pas hoe leuk dit is. <br/>En samen met... »
 
 
 
 
 

Van bij ons
Van bij ons
Van de zeemeermin uit Zeeland tot een spookhuis in Friesland, een hoofdloze juffrouw in Limburg tot de witte wieven uit Gelderland: dit boek bundelt de moois... »
 
 
 
 
 

97 adviezen voor ouders
97 adviezen voor ouders
<p>'Er is een heel dorp nodig om één kind op te voeden'. Dit Engelse gezegde maakt duidelijk hoe ingewikkeld de opvoeding soms kan zijn.</p><p>In dit boekj... »
 
 
 
 
 

Nieuwe vrienden
Nieuwe vrienden
Lizzy begint al aardig te wennen op de boerderij waar ze sinds kort met haar moeder woont. Het is vakantie, maar ze heeft superveel te doen. Ze spreekt vaak ... »
 
 
 
 
 

Lekker slim
Lekker slim
Veel hoogbegaafde kinderen hebben al vroeg in de gaten dat ze anders denken dan de meeste leeftijdgenoten. Ook volwassenen kunnen vaak niet begrijpen hoe dez... »
 
 
 
 
 

Lizzy
Lizzy
Verhuizen van Amsterdam naar een oude boerderij tussen de weilanden. Wat een belachelijk idee, vindt Lizzy! Waarom besluit haar moeder zoiets? Wat is er nou ... »