Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
De herfst op tafel 91 goede redenen om aan tafel te gaan!<br/><br/>Iedere herfstdag een lekker gerecht op tafel. In dit boek vindt u voor elke dag van de maanden september, okt... »
Barbecue & plancha Barbecue & plancha<br/>150 eenvoudige gerechten om samen van te genieten<br/>Stephane Reynaud<br/><br/>Opnieuw een boek van de Koning van de Smulpartijen!<br... »
A propos bistro Elke culinaire regio in Frankrijk dankt zijn identiteit aan zijn lokale specialiteiten, die stuk voor stuk alle kooktrends hebben doorstaan en nog steeds dag... »
De winter op tafel 92 gerechten voor gure winterdagenDagelijks genieten van geweldige winterse gerechten. In dit boek vindt u voor iedere dag van de maanden december, januari e... »
Simpel! Sommige mensen vinden koken moeilijk of ingewikkeld. Of hebben een hekel aan de afwas. Speciaal voor hen schreef Stéphane Reynaud dit kookboek. Om te laten ... »
De lente op tafel In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een frislentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met... »
Innereien Feine Küche mit Leber, Herz und Nieren »
Gebraad Heerlijke gerechten uit de Franse zondagskeuken
Na het succes van Alles van het varken en Bistro trakteert Stéphane Reynaud ons op gebraad! Tachtig origin... »