Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De verdwenen orde
De verdwenen orde
Cotton Malone (12) Ridders van de Gouden Cirkel was het grootste geheim genootschap in de Amerikaanse geschiedenis. Ze vergaarden miljarden aan gestolen gou... »
 
 
 
 
 

The Emperor's Tomb
The Emperor's Tomb
The tomb of China's First Emperor, guarded by an underground army of... »
 
 
 
 
 

De Lincoln mythe
De Lincoln mythe
Cotton Malone (9) De ontdekking van de botten van een in de 19e eeuw vermoorde groep mormonen in Utah, ontketent een politieke strijd tussen het Witte Huis ... »
 
 
 
 
 

Het Columbus mysterie
Het Columbus mysterie
Tom Sagans glansrijke journalistieke carrière glipt tussen zijn vingers door als een van zijn stukken doelbewust wordt aangemerkt als een leugen. Het lukt h... »
 
 
 
 
 

Straight Up
Straight Up
A History Of Vertical Flight »
 
 
 
 
 

Het geheim van Gent
Het geheim van Gent
Het wereldberoemde schilderij Het Lam Gods van de gebroeders Van Eyck is in de loop der eeuwen dertien keer vernield, ontmanteld of gestolen. Waarom? Welke g... »
 
 
 
 
 

De amberzaal
De amberzaal
Vier wandpanelen, geheel uit amber gehouwen en schitterend bewerkt, vormen samen de Amberzaal. In 1941 zijn de panelen door de Duitsers gestolen uit het Cath... »
 
 
 
 
 

De admiraal
De admiraal
Cotton Malone (6,5) Cotton Malone had nooit veel op met de louche zaakjes van zijn zwager, Scott Brown. Maar wanneer Scott sterft tijdens het duiken, eisen C... »