Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De lezende analfabeet
De lezende analfabeet
<p>In de verhalenbundel ‘De lezende analfabeet’ heeft predikant en verhalenverteller Stephan de Jong de 70 mooiste wonderverhalen uit de christelijke tra... »
 
 
 
 
 

Reumatologie
Reumatologie
<p>Deze tweede, compleet herziene editie van<i> Reumatologie</i> is niet zozeer geschreven vanuit een aandoening, maar vanuit de klacht en de daarbij behoren... »
 
 
 
 
 

Weg van wijsheid
Weg van wijsheid
Nieuwe verzameling wijsheidsverhalen van of geselecteerd door de auteur van het succesvolle Verhalen van levenskunst. Wederom gegroepeerd rond wezenlijke the... »
 
 
 
 
 

Een kleine geschiedenis van het wonder
Een kleine geschiedenis van het wonder
Wonderverhalen hebben hun eigen geschiedenis. Door de eeuwen heen vervulden ze uiteenlopende rollen: ze brachten hoop in bange dagen, of bevestigden de eerbi... »
 
 
 
 
 

U gaf me schouders om ze op te halen
U gaf me schouders om ze op te halen
Er is altijd wat. In de grote wereld economische crises en conflicten, in mijn kleine wereld werkeloosheid, ziekte. Geen leven zonder angst. Hoe ga ik om met... »
 
 
 
 
 

Bent U dat, God?
Bent U dat, God?
Geloof in God berust op ervaringen die je niet zomaar even onder woorden brengt. Geloven is daarmee kwetsbaar en betwijfelbaar, maar nog geen onzin. <br/>In ... »
 
 
 
 
 

Londen
Londen
Londen verwelkomt de wereld in 2012 voor de Olympische Spelen. Een passende plaats voor zo'n internationaal spektakel, want een meer kosmopolitische en multi... »
 
 
 
 
 

Lof der eenzaamheid
Lof der eenzaamheid
Niemand vindt het gek als je tijd neemt voor de kapper of voor een middag winkelen. Maar als je zegt tijd te nemen om alleen te zijn, wordt dat meestal vreem... »
 
 
 
 
 

Boerenkool met rozen
Boerenkool met rozen
 »