Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Teamspirit
Teamspirit
De zomervakantie is voorbij. Eindelijk weer turnen! Marijke is door het dolle heen. Samen met haar vriendinnen Nikki, Ling en Gwen traint ze hard voor een te... »
 
 
 
 
 

Glitters en jaloezie
Glitters en jaloezie
Roos, Molly, William en Pip genieten volop van hun rol in de populaire musical Volg je droom. Ze mogen zelfs mee op persreis! Tijdens die persreis gebeuren e... »
 
 
 
 
 

De olympische droom
De olympische droom
Het is hartje zomer. Marijke gaat als influencer naar de Olympische Spelen in Parijs, en Nikki mag mee. Marijke is uitgenodigd voor een speciale kinderpersco... »
 
 
 
 
 

Licht uit, spot aan
Licht uit, spot aan
Roos doet auditie voor de musical Volg je droom en krijgt de rol. Ze is superblij! Van de ene op de andere dag verandert haar leven. In haar vrije uren moet ... »
 
 
 
 
 

Finalekriebels
Finalekriebels
Het Turngala bestaat tien jaar en houdt een talentenjacht: de winnaar mag optreden voor duizenden mensen in de grote show! Nikki en haar turnvriendinnen doen... »
 
 
 
 
 

Gymroddels
Gymroddels
Ling is dolblij. Haar bff en voormalige turnmaatje Sammie komt op bezoek uit Singapore. Maar Sammie heeft niet veel tijd voor Ling. Wat is er ineens zo belan... »
 
 
 
 
 

Het grote voorleesboek voor peuters
Het grote voorleesboek voor peuters
Na het succes van Het grote Kimioboek voor de allerkleinsten presenteren we met trots onze spiksplinternieuwe verzamelbundel: 240 pagina’s verhaaltjes en ve... »
 
 
 
 
 

Twist
Twist
Het vijfde spannende verhaal over de meiden en jongens van Top Spirit. Voor lenige lezers vanaf 9 jaar.<br/><br/>De meiden van Top Spirit krijgen een uitnodi... »
 
 
 
 
 

Ik vind jou
Ik vind jou
Na het verlies van haar man logeert Valerie met de vierjarige Nicole in het huis van een vriendin. Als ze in de tuin zit te zonnen wordt Valerie opgeschrikt ... »
 
 
 
 
 

Schoolfeest
Schoolfeest
thriller, jeugdboek, zelfmoord, pesten, Nederlands, van eigen bodem, vakantiehuisje, vriendschap, door de auteur van TurntoppersEen zenuwslopende jeugdtrille... »