Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Huisarrest
Huisarrest
De vijftienjarige Lola heeft huisarrest en moet op haar broertje DaniĆ«l passen. Maar dan dringt Justin, die onbegeleid verlof heeft gekregen in de jeugdgeva... »
 
 
 
 
 

Duisternis
Duisternis
Als de dertigjarige Laura na een heftige onenightstand wakker wordt, treft ze haar minnaar Alex dood aan. In paniek wist ze haar sporen, grist haar spullen b... »
 
 
 
 
 

De olympische droom
De olympische droom
Het is hartje zomer. Marijke gaat als influencer naar de Olympische Spelen in Parijs, en Nikki mag mee. Marijke is uitgenodigd voor een speciale kinderpersco... »
 
 
 
 
 

Glitters en jaloezie
Glitters en jaloezie
Roos, Molly, William en Pip genieten volop van hun rol in de populaire musical Volg je droom. Ze mogen zelfs mee op persreis! Tijdens die persreis gebeuren e... »
 
 
 
 
 

Nikki op turnkamp
Nikki op turnkamp
Niets leuker dan turnkamp! Er is alleen iets geks aan de hand, want er verdwijnen allerlei spullen uit het kamp. Dat is naar genoeg, maar het wordt pas echt ... »
 
 
 
 
 

Finalekriebels
Finalekriebels
Het Turngala bestaat tien jaar en houdt een talentenjacht: de winnaar mag optreden voor duizenden mensen in de grote show! Nikki en haar turnvriendinnen doen... »
 
 
 
 
 

Teamspirit
Teamspirit
De zomervakantie is voorbij. Eindelijk weer turnen! Marijke is door het dolle heen. Samen met haar vriendinnen Nikki, Ling en Gwen traint ze hard voor een te... »
 
 
 
 
 

Twist
Twist
Het vijfde spannende verhaal over de meiden en jongens van Top Spirit. Voor lenige lezers vanaf 9 jaar.<br/><br/>De meiden van Top Spirit krijgen een uitnodi... »
 
 
 
 
 

Licht uit, spot aan
Licht uit, spot aan
Roos doet auditie voor de musical Volg je droom en krijgt de rol. Ze is superblij! Van de ene op de andere dag verandert haar leven. In haar vrije uren moet ... »
 
 
 
 
 

Schoolfeest
Schoolfeest
thriller, jeugdboek, zelfmoord, pesten, Nederlands, van eigen bodem, vakantiehuisje, vriendschap, door de auteur van TurntoppersEen zenuwslopende jeugdtrille... »