Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Zelfstandig werkend kok In deze module komen alle onderdelen van Gastronomie aan bod: van basisbereidingen tot wijnkennis. De student leert hoe hij gasten kan adviseren en informere... »
Partie vis, vlees en gevogelte; GOE 8 en GOE 9 In deze module van Tendens Kok worden de vis-, vlees- en gevogeltebereidingen en warenkennis behandeld. De warme sauzen komen aan bod en er wordt ingegaan op... »
voedingsleer en moleculaire gastronomie Als Zelfstandig werkend kok wil je niet alleen weten welk stukje vlees je gaan bereiding, maar ook wat er tijdens dit bereidingsproces gebeurt. En wat levert... »
Partie Mbo koksopleiding garnituren goe 6, goe 7 In deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op garnituren. Zowel de bereidingen als warenkennis van aardappelen, rijst en meelspijzen komen aan bod. Ook wo... »
Leidinggeven De Zelfstandig werkend kok heeft een aantal leidinggevende taken. Hij selecteert kandidaten, voert functionerings- en beoordelingsgesprekken en instrueert me... »
Zelfstandig werkend kok In deze oriëntatiemodule maken de leerlingen kennis met het beroep Zelfstandig werkend kok. Hygiënisch werken, materialen en apparatuur en de basistechniek... »
Partie soepen en warme voorgerechten; GOE 4; GOE 5 In deze module van Tendens Kok worden soepen en warme voorgerechten behandeld. Ook wordt er ingegaan op convenience producten, communicatie, warhoudapparatuu... »
Mbo koksopleiding In deze oriëntatiemodule maken studenten kennis met het werken in de keuken. Basisbegrippen als mise-en-place, beroepskleding, basistechnieken en de koude e... »