Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok
In deze module komen alle onderdelen van Gastronomie aan bod: van basisbereidingen tot wijnkennis. De student leert hoe hij gasten kan adviseren en informere... »
 
 
 
 
 

Mbo koksopleiding; Partie nagerechten GOE 10, GOE 11, GOE 12
Mbo koksopleiding; Partie nagerechten GOE 10, GOE 11, GOE 12
In deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op nagerechten. Aan bod komen de warme en koude nagerechten, zoete sauzen, degen en beslagen en patisserie. Ook... »
 
 
 
 
 

voedingsleer en moleculaire gastronomie
voedingsleer en moleculaire gastronomie
Als Zelfstandig werkend kok wil je niet alleen weten welk stukje vlees je gaan bereiding, maar ook wat er tijdens dit bereidingsproces gebeurt. En wat levert... »
 
 
 
 
 

Partie soepen en warme voorgerechten; GOE 4; GOE 5
Partie soepen en warme voorgerechten; GOE 4; GOE 5
In deze module van Tendens Kok worden soepen en warme voorgerechten behandeld. Ook wordt er ingegaan op convenience producten, communicatie, warhoudapparatuu... »
 
 
 
 
 

Leidinggeven
Leidinggeven
De Zelfstandig werkend kok heeft een aantal leidinggevende taken. Hij selecteert kandidaten, voert functionerings- en beoordelingsgesprekken en instrueert me... »
 
 
 
 
 

Partie kleine kaart; GOE 3
Partie kleine kaart; GOE 3
In deze module partie van Tendens Kok wordt ingegaan op de kleine kaart. Onderwerpen als kleine eetwaren, snacks, koude garnituren, bittergarnituren, eieren ... »
 
 
 
 
 

Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok
In deze oriëntatiemodule maken de leerlingen kennis met het beroep Zelfstandig werkend kok. Hygiënisch werken, materialen en apparatuur en de basistechniek... »
 
 
 
 
 

Partie koude voorgerechten goe 1 goe 2
Partie koude voorgerechten goe 1 goe 2
In deze module van Tendens Kok wordt ingegaan op de koude keuken. Onderwerpen als groenten, kruiden, oliën en vetten, azijn en mosterd, salades, dressings, ... »
 
 
 
 
 

Vmbo consumptief bakken 2 KB
Vmbo consumptief bakken 2 KB
Het bronnenboek Tendens Consumptief Bronnenboek deel 2, Bakken is ontwikkeld voor het uitstroomprofiel Bakken. De leerling werkt met dit bronnenboek in leer... »
 
 
 
 
 

Mbo koksopleiding
Mbo koksopleiding
In deze oriëntatiemodule maken studenten kennis met het werken in de keuken. Basisbegrippen als mise-en-place, beroepskleding, basistechnieken en de koude e... »