Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Valentina's laatste reis
Valentina's laatste reis
<p>Alba Arbuckle heeft het gevoel dat ze vastzit. Dat gevoel wordt sterker wanneer ze een portret vindt van haar overleden moeder Valentina, die ze nooit hee... »
 
 
 
 
 

De zwaluw en de kolibrie
De zwaluw en de kolibrie
<p>Rita Fairweather houdt haar hele leven al van George Bolton. Ze groeiden samen op in het dorpje Frognal Point in Devon. Maar door de oorlog worden ze drie... »
 
 
 
 
 

De vrouwen van kasteel Deverill
De vrouwen van kasteel Deverill
<p>Liefde, passie en drama tegen de achtergrond van het prachtige Ierland

Als jongste dochter van een afstandelijke moeder en een vader die zijn k... »
 
 
 
 
 

De zigeuner Madonna
De zigeuner Madonna
<p>Mischa Fontaine komt er na de dood van zijn moeder achter dat zij een meesterwerk, <em>De zigeunermadonna</em> van Titiaan, heeft nagelaten aan het Metrop... »
 
 
 
 
 

Het vlinderkistje
Het vlinderkistje
<p>Federica Campione woont de eerste zeven jaar van haar leven in Chili. Haar Engelse moeder Helena is getrouwd met Ramon, een schrijver. Hij verblijft echte... »
 
 
 
 
 

Het geheim van Montague
Het geheim van Montague
<p>Zomer 1958. Een rijke, aristocratische familie geniet in Cornwall van een idyllische vakantie. Hun geluk wordt echter verstoord door een bizar sterfgeval.... »
 
 
 
 
 

Onder de ombu-boom
Onder de ombu-boom
<p>Sofia Solanas is de dochter van de rijke Argentijnse paardenfokker Paco Solanas en een Iers plattelandsmeisje, Anna Melody O’Dwyer. Met haar mengeling v... »
 
 
 
 
 

De witte duif
De witte duif
<p>Kort verhaal van Santa Montefiore</p><p>Het is bijna Kerstmis en Daisy en haar zesjarige zoontje vertrekken voor een week naar Daisy’s  ouderlijk huis ... »
 
 
 
 
 

De franse tuinman
De franse tuinman
<p>Miranda Claybourne heeft grootse plannen met de enorme tuin van het landhuis waar ze met  haar man en twee kinderen is gaan wonen. Ze begint vol enthousi... »