Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Drie uur
Drie uur
Drie uur is 180 minuten of 10.800 seconden. Het kan een ochtend werken zijn, een bezoek aan het theater, een wandeling door een besneeuwd bos. Of een eeuwigh... »
 
 
 
 
 

3 voor 2 spanning
3 voor 2 spanning
 »
 
 
 
 
 

Dochter
Dochter
<p>Als Yasmin met haar tienjarige dove dochter Ruby haar man Matt achternareist, die in de bevroren wildernis van Alaska een natuurfilm opneemt, wordt ze bij... »
 
 
 
 
 

Dochter
Dochter
<p><em>Dochter</em></p><p>Rosamund Lupton</p><p>De Britse Yasmin en haar dove dochter Ruby ondernemen een wanhopige tocht door de eeuwige nacht van het poolg... »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
<p>Niets kan de band tussen zussen verbreken...</p><p>Als Beatrice tijdens een zondagse lunch een paniekerig telefoontje krijgt over de vermissing van haar j... »
 
 
 
 
 

Dochter
Dochter
dwarsligger 449‘Dochter’ van Rosamund Lupton, auteur van de bestseller ‘Zusje’, speelt zich af in Alaska. Yasmin en haar tienjarige dove dochter Ruby... »
 
 
 
 
 

Sister
Sister
When Beatrice hears that her little sister, Tess, is missing, she... »
 
 
 
 
 

Dochter
Dochter
<p>De Britse Yasmin en haar dove dochter Ruby ondernemen een wanhopige tocht door de eeuwige nacht van het poolgebied. Na hun aankomst in Alaska krijgt Yasmi... »
 
 
 
 
 

Liebste Tess
Liebste Tess
Liebste Tess »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
 »