Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Arnhem Toen en Nu
Arnhem Toen en Nu
Ronald Wilfred Jansen is historicus en heeft zelf een aantal jaren in Arnhem gewoond (1987-2007). Dientengevolge is hij geïnteresseerd in de geschiedenis va... »
 
 
 
 
 

Drenthe 1883
Drenthe 1883
Drenthe is zóó mooi, zoo zeer pakt het me algeheel in en voldoet mij absoluut dat ik, indien ik niet voor altijd hier kon zijn, ik liever ’t maar niet ge... »
 
 
 
 
 

Parkstad Arnhem
Parkstad Arnhem
 »
 
 
 
 
 

Schiermonnikoog
Schiermonnikoog
Regelmatig bezoek ik met mijn vriendin Schiermonnikoog. Vanuit Lauwersoog nemen we de boot naar het eiland. De zeewind is verfrissend en de meeuwen die om on... »
 
 
 
 
 

Amsterdam toen en nu
Amsterdam toen en nu
Het fotoboek laat de markante plekken in de historische binnenstad van Amsterdam zien die herinneren aan het leven van Vincent van Gogh. Het is een sensatie ... »
 
 
 
 
 

DE VER VAN MIJN BED SHOW
DE VER VAN MIJN BED SHOW
De schaamte voorbijja ik ben losmaar niet geslagenheb met regen en windde straten geschrobdgeen alledaags karweimaar later met de zon erbij veranderdehet aan... »
 
 
 
 
 

Fotografie in Hoogeveen 1875-heden
Fotografie in Hoogeveen 1875-heden
Wanneer verschenen de eerste fotografen in Hoogeveen ? Hoe werkten zij en met wat voor apparatuur?Welke onderwerpen kozen zij en wat is de oudste prentbriefk... »
 
 
 
 
 

FOTOGRAFIE IN ARNHEM 1840-1910
FOTOGRAFIE IN ARNHEM 1840-1910
Wanneer verschenen de eerste fotografen in Arnhem ? Hoe werkten zij en met wat voor apparatuur ? Welke onderwerpen kozen zij en wat was hun sociale status ? ... »