Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Al-Qaedaconnectie
De Al-Qaedaconnectie
De Engelse Fahjeed Rashwan is in het geheim fanatiek aanhanger van Al Qaeda. Hij reist af naar Afghanistan om de opvolger van Osama Bin Laden een sluw plan v... »
 
 
 
 
 

Wraak
Wraak
Wolf heeft het leger vaarwel gezegd en runt samen met Jan van Dam een detectivebureau. Dat is slechts een tussenstap; het idee is om samen met Jan en zijn bl... »
 
 
 
 
 

Het Verraad
Het Verraad
De ontmoeting met een Gwargvrouw die over negatieve Energie beschikt, zorgt voor verwarring bij Leila en haar groep. Is deze vrouw te vertrouwen? Dient zij h... »
 
 
 
 
 

Dodelijke Magie
Dodelijke Magie
Nanali is niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Toch is ze vastbesloten om, samen met haar vriendinnen, de strijd met de Varons en de Kygs aan te gaan. Ze... »
 
 
 
 
 

De zaak
De zaak
Een Russische professor koopt in Jeruzalem een koker waar een aantal papyrusrollen en een filmrolletje in zitten. Als hij verdwijnt, doet een voormalig Mossa... »
 
 
 
 
 

De dood van Europa
De dood van Europa
Het antisemitisme steekt opnieuw de kop op in Duitsland. Tijdens een uit de hand gelopen demonstratie in Berlijn gooien relschoppers van Antifa een molotovco... »
 
 
 
 
 

De Al-Qaedaconnectie
De Al-Qaedaconnectie
De wereld is in rep en roer. IsraĆ«l is in het nauw gedreven, de CIA zit bovenop de ontwikkelingen en Nederland wordt onverbiddelijk meegezogen in de gewelds... »