Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Welkom in Virgin River
Welkom in Virgin River
Welkom in Virgin RiverNet tegen sluitingstijd loopt Paige Lassiter de bar van John 'Preacher' Middleton in Virgin River binnen. Samen met haar zoontje is ze ... »
 
 
 
 
 

Tijd van belofte
Tijd van belofte
Een heerlijk verhaal uit de wereldwijde hitserie Virgin River! Nu ook te zien op Netflix.Kreeft voor tafel drie! Tafel elf, achtmaal crème brûlée! Sousche... »
 
 
 
 
 

Sneeuw in Virgin River
Sneeuw in Virgin River
Een heerlijk verhaal uit de wereldwijde hitserie Virgin River! Nu ook te zien op Netflix.In Virgin River hoopt Rebecca er eindelijk achter te komen waarom ze... »
 
 
 
 
 

In de luwte
In de luwte
Een heerlijk verhaal uit de wereldwijde hitserie Virgin River! Nu ook te zien op Netflix.Conner Danson vindt het maar niets dat hij voor zijn eigen veilighei... »
 
 
 
 
 

Vaste grond
Vaste grond
Cooper is niet het type man dat lang op één plek blijft; settelen is niets voor hem. Nadat zijn goede vriend Ben onverwacht overlijdt, ziet hij zich echter... »
 
 
 
 
 

Een nieuwe start
Een nieuwe start
Thunder PointVerliefd worden? Daar begint Mac niet meer aan! Tot hij Gina diep in de ogen kijktDeel 2Deputy Mac McCain woont en werkt al heel lang in Thunder... »
 
 
 
 
 

Thuis in Virgin River
Thuis in Virgin River
Het enige wat Melinda Monroe wil, is wég. Weg uit Los Angeles, waar het leven gecompliceerd is en alles haar herinnert aan Mark, haar overleden man. In een ... »
 
 
 
 
 

Thuis in Virgin River
Thuis in Virgin River
Virgin River 1 – Thuis in Virgin River
De bekende Virgin River-boeken nu verfilmd voor Netflix

In het plaatsje Virgin River, idyllisch gele... »
 
 
 
 
 

Angel's Peak
Angel's Peak
Angels Peak »
 
 
 
 
 

Kerstspecial
Kerstspecial
(1) Onder de kerstboom op het plein in Virgin River vindt Annie een doos met puppy's. De diertjes zijn nog zo klein dat ze intensieve zorg nodig hebben. Als ... »