Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Welkom in Virgin River
Welkom in Virgin River
Net tegen sluitingstijd loopt Paige Lassiter de bar van John 'Preacher' Middleton in Virgin River binnen. Samen met haar zoontje is ze op de vlucht voor haar... »
 
 
 
 
 

Kerst in Virgin River
Kerst in Virgin River
Een heerlijk verhaal uit de wereldwijde hitserie Virgin River! Nu ook te zien op Netflix.In de ogen van Marcie Sullivan is Ian Buchanan een held - hij heeft ... »
 
 
 
 
 

Een plek in de zon
Een plek in de zon
Een heerlijk verhaal uit de wereldwijde hitserie Virgin River! Nu ook te zien op Netflix.Erin is toe aan een time-out, en daar hoort uiteraard een verblijf ... »
 
 
 
 
 

Een goed jaar
Een goed jaar
Cassie, Julie, Marty en Beth…Na een date met een nare afloop is Cassie klaar met relaties… misschien moet ze zich er maar bij neerleggen dat Steve, haar ... »
 
 
 
 
 

Uit de schaduw
Uit de schaduw
Een heerlijk verhaal uit de wereldwijde hitserie Virgin River! Nu ook te zien op Netflix.Nadat Jillian persoonlijk en beroepsmatig is pootjegehaakt door een ... »
 
 
 
 
 

Met open armen
Met open armen
 »
 
 
 
 
 

Dromen van vrijheid
Dromen van vrijheid
Een heerlijk verhaal uit de wereldwijde hitserie Virgin River! Nu ook te zien op Netflix.Omdat hij verlangt naar een nieuwe start vertrekt Clay Tahoma naar h... »
 
 
 
 
 

Met de stroom mee
Met de stroom mee
Shelby McIntyre heeft een wens: de man van haar dromen vinden. Die man moet beschaafd, gladgeschoren en netjes zijn, en hij moet als een blok voor haar valle... »
 
 
 
 
 

Thuis in Virgin River
Thuis in Virgin River
In het plaatsje Virgin River, idyllisch gelegen in de Californische natuur, spelen de verhalen van Robyn Carr zich af. De tijd lijkt er soms stil te staan; h... »