Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Pad van Kleren
Pad van Kleren
Pad van kleren: "Ik zie jou in mijn toekomst, jij ziet mij in mijn verleden." Zodra het doek opgaat, speelt Teun Meerman met overtuiging de rol van zi... »
 
 
 
 
 

De Apenhof
De Apenhof
Barbara van Beek en Rik Ridderhof sporen onder de naam ‘Argus Research’ vermiste personen op. Ze worden daarbij geholpen door oud-politieman Johan Leferi... »
 
 
 
 
 

Nader naaar niets
Nader naaar niets
Nader Naar Niets, bijna 100 lichtgedichten: Lichtgedichten (light verse) reflecteren Roberts plezier inspiratie te vinden in de mogelijkheden welke de ta... »
 
 
 
 
 

Mo(Nu)Ment
Mo(Nu)Ment
 »
 
 
 
 
 

De lonkende lijkwade
De lonkende lijkwade
Barbara van Beek en Rik Ridderhof raken vanaf de eerste dag van hun samenwerking betrokken bij een mysterie dat hen meevoert naar een duistere wereld waarin ... »
 
 
 
 
 

De zaligen
De zaligen
 »
 
 
 
 
 

Aftellen tot de punt
Aftellen tot de punt
Aftellen tot de punt; 65 lichtgedichten: Lichtgedichten (light verse) reflecteren Roberts plezier inspiratie te vinden in de mogelijkheden welke de taal bied... »
 
 
 
 
 

IN BetweeN
IN BetweeN
 »
 
 
 
 
 

De Lonkende Lijkwade
De Lonkende Lijkwade
 »
 
 
 
 
 

Kruipruimte
Kruipruimte
Over het verhaalDirk Hoefslag, net afgestudeerd, gaat vol nietsontziende ambitie aan de slag bij Van Balsteren. Hij raakt verstrikt in de verstikkende intrig... »