Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lieber Gott
Lieber Gott
<p>'Lieber Gott. Niet alleen de tijd sneuvelt.' is het waargebeurde verhaal van de gegoede Duitse familie Lieber in oorlogstijd. In de strijd om de Vogezen, ... »
 
 
 
 
 

Vogelaar aan het Oostfront
Vogelaar aan het Oostfront
‘Vanmiddag spotte ik enkele keren een zeldzame verschijning. Een bruine kiekendief scheerde laag over de loop van een beekje, zwenkte, liet zich door de op... »
 
 
 
 
 

Cold case Stalingrad
Cold case Stalingrad
Stalingrad was een van de beruchtste slagen van de Tweede Wereldoorlog. In de heuvels bij de stad wordt een Duitse helm gevonden. Aan de binnenkant staat een... »
 
 
 
 
 

Khuddaka-Nikaya
Khuddaka-Nikaya
Dit boek bevat de Nederlandse standaardvertaling van vier werken die deel uitmaken van de Khuddaka-Nikaya, 'De verzameling van korte teksten' van de Boeddha. »
 
 
 
 
 

Aldus sprak de Boeddha
Aldus sprak de Boeddha
Sinds de start van de Klassieke Tekstbibliotheek in 1998 publiceerden Jan de Breet en Rob Janssen in deze reeks meer dan 3500 pagina's vertalingen uit de oud... »
 
 
 
 
 

Marions melodie
Marions melodie
Het leven van een vijftienjarige scholier in de Nederlands-Duitse grensstreek komt volledig op z’n kop te staan als hij verstrikt raakt in een reeks beklem... »
 
 
 
 
 

Samyutta-Nikaya
Samyutta-Nikaya
De Samyutta-Nikaya is in de traditionele telling – na de Digha- en de Majjhima-Nikaya – de derde verzameling (nikaya) van de Sutta-Pitaka: de ‘mand’ ... »
 
 
 
 
 

Samyutta-Nikaya
Samyutta-Nikaya
De Samyutta-Nikaya is in de traditionele telling - na de Digha- en de Majjhima-Nikaya - de derde verzameling (nikaya) van de Sutta-Pitaka: de 'mand' (pitaka)... »
 
 
 
 
 

Waarom gemeenten niet naar burgers luisteren
Waarom gemeenten niet naar burgers luisteren
WAAROM GEMEENTEN NIET NAAR BURGERS LUISTERENDit aanstekelijk geschreven boekje geeft de zoektocht weer van twee goed ingevoerde schrijvers die zich, zoals ve... »