Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Minpins
De Minpins
Wacht u voor het Woud van het Kwaad! Verloren is al wie daar binnengaat! Kleine Heintje had schoon genoeg van niks doen. Hij verlangde er vurig naar op onder... »
 
 
 
 
 

Volmaakt blond
Volmaakt blond
 »
 
 
 
 
 

De Griezels
De Griezels
<i>De Griezels </i>is een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.

Meneer en... »
 
 
 
 
 

Heintje en de minpins
Heintje en de minpins
<i>Heintje en de minpins</i> van Roald Dahl is een magisch mooi verhaal, geïllustreerd door sir Quentin Blake. Winnaar van de Prijs van de Nederlandse Kinde... »
 
 
 
 
 

De reuzenkrokodil
De reuzenkrokodil
<i>De Reuzenkrokodil</i> is een fantastisch kinderboek in kleur van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Bl... »
 
 
 
 
 

Meneer botibol
Meneer botibol
Meneer Botibol is afkomstig uit de bundel Ontzettende verhalen, die nog acht andere spannende korte verhalen over de duistere kant van het menselijk karakter... »
 
 
 
 
 

Op weg naar de hemel
Op weg naar de hemel
Eigenaardige personages en bizarre intriges in zes korte verhalen, waarvan één waargebeurd. Raadt u welke?Dahl toont zich met dit luisterboek weer de groot... »
 
 
 
 
 

Enormous Crocodile
Enormous Crocodile
 »
 
 
 
 
 

Joris en de geheimzinnige toverdrank
Joris en de geheimzinnige toverdrank
<i>Joris en de geheimzinnige toverdrank</i> is een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl. Met prachtige tekeningen van Quentin Blake.<p><p>D... »