Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Toekomstplannen
Toekomstplannen
De extroverte Sanne van Gemert werkt sinds kort bij het plaatselijke ANWB/VVV-kantoor als ze Jeroen Prinsen leert kennen. De imker die wekelijks potjes bijen... »
 
 
 
 
 

Loslaten
Loslaten
Een prachtige, invoelende roman van Ria van der Ven-Rijken, auteur van onder meer De familieband en Kostbaar verlies Als Timons vrouw Nynke verongelukt, is d... »
 
 
 
 
 

Loslaten
Loslaten
Na het overlijden van haar moeder koopt Fleur in goed overleg met broer Maurice en zus Elvira de ouderlijke woning. In minder goed overleg eigent ze zich het... »
 
 
 
 
 

Een nieuwe bestemming
Een nieuwe bestemming
In ‘Een nieuwe bestemming’ van Ria van der Ven-Rijken bewoont Anne-Mathilde op hoge leeftijd alleen het familiehuis De Roozenburg. Maar als haar arts een... »
 
 
 
 
 

VCL-serie pakket maart
VCL-serie pakket maart
VCL-Serie Pakket Maart 2012 »
 
 
 
 
 

Alleen uit liefde trilogie
Alleen uit liefde trilogie
Alleen uit liefde is de eerste trilogie van Ria van der Ven-Rijken, bekend van Loslaten en De familieband<br/> <br/>Deze trilogie begint met Zwijgplicht, waa... »
 
 
 
 
 

Het middelpunt
Het middelpunt
<p>‘Het middelpunt’ van Ria van der Ven-Rijken is een warme familieroman over een vrouw die besluit het roer om te gooien. Lucy verveelt zich stierlijk i... »