Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Huisdieren Huisdieren Onderworpen en gebruikt, gekoesterd en bewonderd <br/><br/>Waarom houden wij huisdieren? Hoe is het <br/>de mensheid duizenden jaren geleden geluk... »
De nieuwe keuken van de Veluwe Hoe een heideschaap smaakt, hangt af van waar hij graast. In boerenkaas proef je wat de dieren eten. Uit de natuur komt wild, bessen en paddenstoelen. Ofwel:... »
Nel - Van kop-tot-kont-chef <span style='background-color: rgb(255, 255, 255); font-size: 13px;'>Koken met streekproducten is de specialiteit van chef-kok Nel Schellekens. Zij kookt al... »
Ingepakt! <p>In<i> Ingepakt! l</i>eren culinaire auteurs René Zanderink en Meneer Wateetons je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. <i>In... »
Over inpakken <p>In<i> Over inpakken, l</i>eren culinaire auteurs René Zanderink en Meneer Wateetons je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken.... »
Typisch Texel Texel was het Rotterdam van de Gouden Eeuw. Vanaf dit eiland vertrokken boten in alle windrichtingen en kwamen beladen weer terug. In de negentiende eeuw ver... »
Nederland land van melk en honing Het dringt steeds meer door dat honingbijen van betekenis zijn. Bij de oprichting van de bijenhoudersorganisaties was de economische waarde van bijen een bel... »
Liever lokaal Elke dag een uniek recept met lokale producten uit het seizoen!<br/>Met een voorwoord van Carlo Petrini, oprichter en voorzitter van Slow Food<br/><br/>Weten... »