Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Maja van Hall
Maja van Hall
Maja van Hall (1937) studeerde aan de Koninklijke Academie in Den Haag en de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam. Al tijdens haar opleiding koos... »
 
 
 
 
 

Zonder genade
Zonder genade
Jem is vijftien en voor het eerst verliefd. Zijn hele toekomst ligt nog voor hem als hij op een avond in een discotheek wordt doodgeschoten. Zijn ouders bel... »
 
 
 
 
 

Dagelijks werk
Dagelijks werk
<em>Dagelijks werk</em> is de literaire autobiografie van Renate Dorrestein: scherp, grappig en inspirerend.
Met een fonkelend mozaïek van opzienbarende tek... »
 
 
 
 
 

Pas goed op jezelf
Pas goed op jezelf
 »
 
 
 
 
 

Ontaarde moeders
Ontaarde moeders
Zevenendertig jaar geleden is Meijken voor het laatst buiten geweest, als bruid. Daarna is het er niet meer van gekomen, tot ze bezoek krijgt van haar zwager... »
 
 
 
 
 

De stiefmoeder (setje 10 ex)
De stiefmoeder (setje 10 ex)
Promotieboekje voor de nieuwe roman van RENATE DORRESTEIN. »
 
 
 
 
 

Buitenstaanders
Buitenstaanders
Een jong gezin is op weg naar een vakantiebestemming. Door autopech stranden ze bij een verlaten huis aan het water. Afgesneden van de werkelijkheid woont da... »
 
 
 
 
 

Korte metten
Korte metten
 »
 
 
 
 
 

Een nacht om te vliegeren
Een nacht om te vliegeren
Waar ze maar kijkt ziet Asa wellust. Ze zijn net beesten, allemaal. Tijdens het overdadige midzomernachtsfeest dat jaarlijks in het grote huis wordt gevierd,... »
 
 
 
 
 

Zeven soorten honger
Zeven soorten honger
Zeven soorten honger speelt zich af in een exclusief kuuroord aan de Nederlandse kust, waar maatschappelijk geslaagde mannen hun overtollige kilo's proberen ... »