Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nieuwe herinneringen
Nieuwe herinneringen
Al zijn hele schrijversleven publiceert Remco Campert met veel succes verhalen en romans. Maar steeds weer keert hij terug naar zijn eerste liefde, de poëzi... »
 
 
 
 
 

Hotel du Nord
Hotel du Nord
In een impuls, zonder afscheid te nemen van zijn vriendin, reist Walter Manning naar een hotel aan de Franse kust. Van het ene op het andere moment geeft hij... »
 
 
 
 
 

Wie doet de koningin
Wie doet de koningin
Het komische van de situatievol hedendaags rollenspel en straatgedruismet als gasten: letter, schreeuw wanhoop,kreet vreugde, domoor, praatgraag, somberman,c... »
 
 
 
 
 

De Harm en Miepje Kurk story
De Harm en Miepje Kurk story
Schrijver Romke Terkamp is van zijn vrouw af en neemt voorlopig zijn intrek in een hotel. Hij besluit voor de rest van zijn leven vrijgezel te blijven en de ... »
 
 
 
 
 

Mijn levensliederen
Mijn levensliederen
 »
 
 
 
 
 

Dagboek van een poes
Dagboek van een poes
In <i>Dagboek van een poes</i> laat Remco Campert een buitengewoon oplettende poes aan het woord, die vanuit haar eigen perspectief, maar met het verteltalen... »
 
 
 
 
 

Als in een droom
Als in een droom
Remco Campert en jazzmuziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De ontmoeting met de band van Corrie van Binsbergen heeft er toe geleid dat zij samen re... »