Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het Duivelsplateau
Het Duivelsplateau
In het derde deel van waanzinnig populaire reeks met archeoloog Nora Kelly van #1-bestsellerauteurs Preston & Child ontdekken Nora Kelly en Corrie Swanson tw... »
 
 
 
 
 

Het blauwe labyrint
Het blauwe labyrint
Een familiegeheim achtervolgt Pendergast… Fbi-agent Aloysius Pendergast treft zijn bloedeigen zoon dood aan voor zijn deur. Alles wijst op een perfecte moo... »
 
 
 
 
 

Het blauwe labyrint
Het blauwe labyrint
‘Snel, geraffineerd en boordevol verrassingen… Er gaat niets boven de Pendergast-thrillers.’ The Washington Post

FBI-agent Aloysius Pendergast treft z... »
 
 
 
 
 

De Codex
De Codex
Een Duizelingwekkende Nalatenschap Staat Op Het Spel.... »
 
 
 
 
 

Stad van de eeuwige nacht
Stad van de eeuwige nacht
FBI-detective Aloysius Pendergast is terug! Stad van de eeuwige nacht van Preston & Child, het zeventiende deel in de Pendergast-serie, is nóg spannender da... »
 
 
 
 
 

Berg des doods
Berg des doods
Berg des doods van de #1-bestsellerauteurs Preston & Child, bekend van de Pendergast-reeks, is het vierde deel in de waanzinnig populaire serie met archeoloo... »
 
 
 
 
 

Oude botten
Oude botten
<p><em>Oude botten</em> is het begin van een bloedstollende nieuwe serie van thrillerschrijvers Douglas Preston & Lincoln Child.</p><p>Nora Kelly, een jonge ... »
 
 
 
 
 

Dans des Doods
Dans des Doods
`Pendergast blijft boeien. Veronica MagazineFBI-agent Pendergast heeft een gedreven, dodelijke vijand, die hem al zijn hele leven achtervolgt: zijn levensgev... »