Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Goed werkt beter!
Goed werkt beter!
Onder druk van sociale media wordt tegenwoordig steeds vaker vanbedrijven verwacht dat zij een meer wezenlijke, serieuze maatschappelijkeverantwoordelijkheid... »
 
 
 
 
 

Marketing
Marketing
Topmarketeers hebben allemaal dezelfde missie: de klant centraal stellen in de marketing. Hedendaagse marketing draait volledig om het creĆ«en van klantwaard... »
 
 
 
 
 

Marketing 3.0
Marketing 3.0
In Marketing 3.0 neemt marketinggoeroe Philip Kotler je mee naar het volgende niveau van marketing waar klanten meer zijn dan alleen consumenten.Klanten kiez... »
 
 
 
 
 

Chaotics
Chaotics
<i>Chaotics</i> biedt revolutionair nieuwe marketing- en managementinstrumenten om bedrijven te helpen in deze nieuwe tijden overeind te blijven. Deze instru... »
 
 
 
 
 

Principes van Marketing
Principes van Marketing
Principes Van Marketing »
 
 
 
 
 

De armoede voorbij
De armoede voorbij
Hoe marketingprincipes leiden tot effectieve armoedebestrijding Armoede is ht sociale probleem van de 21e eeuw. De kloof tussen rijk en arm neemt wereldwijd ... »
 
 
 
 
 

Marketing 3.0
Marketing 3.0
In Marketing 3.0 neemt marketinggoeroe Philip Kotler je mee naar het volgende niveau van marketing waar klanten meer zijn dan alleen consumenten.<br/>Klanten... »