Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hart te koop
Hart te koop
<p><em>Huizenfotograaf Sofie</em> is de nieuwe, sprankelende feelgoodserie van Petra Kruijt. De serie van vier afleveringen draait om Sofie, een freelancefot... »
 
 
 
 
 

Blauwdruk van geluk
Blauwdruk van geluk
<p>De feelgoodroman 'Blauwdruk van geluk' van Petra Kruijt gaat over de vraag: hoe word je wie je bent? Hoofdpersoon Navy werd geboren op het witte doek. Haa... »
 
 
 
 
 

De mannenmaker
De mannenmaker
De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar... »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah in Lissabon
Stewardess Hannah in Lissabon
'Liefde in de lucht' is de humoristische serie van Petra Kruijt, bekend van 'Laat me jou zijn' en 'De mannenmaker'.
'Liefde in de lucht' gaat over de a... »
 
 
 
 
 

Gemma + Partners
Gemma + Partners
In ‘Gemma & partners’ van Petra Kruijt besluit Gemma in de trein na een feestje een prijsvraag in een stapel kranten te schrijven. Als prijs belooft zij ... »
 
 
 
 
 

Gestrand
Gestrand
Eileens vakantie zit erop, maar door een staking op de Franse luchthaven kan ze niet terug naar huis. Joey is voor zaken in Frankrijk, maar ook hij strandt b... »
 
 
 
 
 

Stewardess Hannah in New York
Stewardess Hannah in New York
<p><em>Liefde in de lucht</em> is de humoristische nieuwe serie van Petra Kruijt, bekend van <em>Laat me jou zijn</em> en <em>De mannenmaker</em>. <em>Liefde... »
 
 
 
 
 

Summer in the city
Summer in the city
Zeven luchtige, korte, zomerverhalen, geschreven door een paar Nederlandse beloftes in het chicklitgenre: Els Ruiters, Mariëlle Bovenkamp, Iris Boter, Petra... »
 
 
 
 
 

Koninklijk verlangen
Koninklijk verlangen
Duik in de wereld van de royals met deze bundeling van zeven zwijmelverhalen over adellieden en burgerliefden. 'Koninklijk verlangen' bestaat uit historische... »
 
 
 
 
 

Twijfels over België
Twijfels over België
<p>‘Twijfels over België’ van Petra Kruijt is een feelgoodroman over tijdschriftjournaliste Stella, die na een succesvol interview een baan aangeboden k... »