Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Smaak - Stijlen de nieuwste visie op het combineren van wijnen en gerechten »
De chef en de wijn 26 fascinerende restaurants in Nederland en Vlaanderen, 52 wijn-spijscombinaties uitgewerkt en toegelicht. In dit boek staan vier van de belangrijkste druive... »
Werken met wild <p>Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit ... »
De Echoput 80 wild- & paddestoelengerechten uit de keuken van een bijzonder restaurant »
Het proefboek de essentie van smaak. Het Proefboek - De essentie van smaak is rijk gellustreerd en... »
Een uitgekookte zaak Frédéric Pelletier is de beste kok van Frankrijk. Hij heeft het klassieke en traditionele restaurant van zijn ouders omgetoverd tot een moderne eettempel w... »