Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Grillmasters
Grillmasters
<p>70 creatieve, gevarieerde en soms ook rebelse BBQ-recepten van Grillmasters-chefs Seppe Nobels en Peter De Clercq</p> <p>Een culinaire wereldreis door neg... »
 
 
 
 
 

BBQ & Outdoor
BBQ & Outdoor
<p>BBQ'en is hot. Deze barbecue-bijbel is dan ook een must-have voor iedereen die houdt van grillen, roosteren en roken.</p> <p>Haal het beste uit jouw barbe... »
 
 
 
 
 

BBQ-Bijbel
BBQ-Bijbel
Barbecue-expert Peter De Clercq bundelt vijfhonderd succesvolle barbecuerecepten in een langverwacht overzichtswerk over grillen en barbecueën. Barbecue ka... »
 
 
 
 
 

Vurig vlees
Vurig vlees
<p>Barbecuechef Peter De Clercq kan grillen als geen ander. Vergeet die eenvoudige worstjes op de grill, want <em>outdoor cooking</em> kan ook heerlijk verfi... »
 
 
 
 
 

Grillmasters (Speciale editie)
Grillmasters (Speciale editie)
<p>70 creatieve, gevarieerde en soms ook rebelse BBQ-recepten van Grillmasters-chefs Seppe Nobels en Peter De Clercq</p> <p>Een culinaire wereldreis door neg... »
 
 
 
 
 

Frisse vis
Frisse vis
<p>Vis is een erg veelzijdig product, zeker wanneer een topchef ermee aan de slag gaat. Kabeljauw op de zoutsteen, mosselen in de Q-bag of tongschar op de gr... »
 
 
 
 
 

BBQ, een feest!
BBQ, een feest!
Hoe maak ik van een barbecue een hoogstaand grillfestijn? Peter De Clercq creëert meer dan zeventig originele barbecuerecepten, haalbaar voor de hobbykok e... »
 
 
 
 
 

BBQ, een feest
BBQ, een feest
Hoe maak ik van een barbecue een hoogstaand grillfestijn? Peter De Clercq creëert meer dan zeventig originele barbecuerecepten, haalbaar voor de hobbykok en... »
 
 
 
 
 

Grillmasters
Grillmasters
<p>70 creatieve, gevarieerde en soms ook rebelse BBQ-recepten van Grillmasters-chefs Seppe Nobels en Peter De Clercq</p> <p>Een culinaire wereldreis door neg... »
 
 
 
 
 

Roken
Roken
Sinds de mens het vuur temde maakt hij dankbaar gebruik van een culinair neveneffect rook. Peter De Clerq is auteur van de bestsellers Eigentijds Barbecuen e... »