Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Meester Kikker
Meester Kikker
'<i>Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.'</i>

Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke... »
 
 
 
 
 

Draaimolen
Draaimolen
 »
 
 
 
 
 

De laatste vogel
De laatste vogel
 »
 
 
 
 
 

De familie R.I.P.
De familie R.I.P.
De familie Rip wordt een beetje raar gevonden in de buurt. Jimi houdt van gitaargeweld bij volle maan. Lea kan dwars door muren zweven en moeder begraaft zic... »
 
 
 
 
 

MaanMysterie
MaanMysterie
Een geheimzinnige dame met een zwarte sluier... Opa Weerwolf is smoorverliefd! Dolfje vertrouwt het niet. Wie is die vreemde dame? Ze voert iets in haar schi... »
 
 
 
 
 

ben jij een dief?
ben jij een dief?
Spannend verhaal over de bekende figuur Dolfje Weerwolfje op AVI Start. Speciaal voor kinderen in groep 3 die net leren lezen. De pet van opa is gestolen. Wi... »
 
 
 
 
 

Loco maxi Dolfje Weerwolfje puzzelen met taal
Loco maxi Dolfje Weerwolfje puzzelen met taal
<p>Met dit fantasierijke Loco oefenboekje oefenen kinderen spelenderwijs met taal. De creatieve puzzels prikkelen de fantasie. Ook oefenen ze met leesmoeilij... »
 
 
 
 
 

Boven op tante Agaat
Boven op tante Agaat
<P>Spannend leesboek van Paul van Loon voor kinderen in groep 3 (AVI E3). Dit is het allereerste boek dat Paul van Loon ooit schreef, nu weer helemaal van de... »
 
 
 
 
 

De Griezelbus
De Griezelbus
<i>‘Je bent een mislukkeling, Onnoval,' zegt Ferluci, de heerser van de Andere Werkelijkheid. 'Een levensgrote mislukkeling. Na al die jaren heb je nog gee... »