Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Meer inspiratie
Meer inspiratie
Dit boek bevat 54 kunstwerken uit de Canvas Kapel, een project van Otto de Bruijne. Het boek is opgebouwd rondom acht bronnen van inspiratie, zoals schepping... »
 
 
 
 
 

Leerhuis over
Leerhuis over
Een Leerhuis is het samen leren van de Bijbel en het scherpenvan ons geloof en onze opvattingen. De leraar is zelf ook leerlingen de leerling is ook leraar. ... »
 
 
 
 
 

Doorbraak
Doorbraak
 »
 
 
 
 
 

Spannende zaken
Spannende zaken
Dit Leerhuis gaat over Spannende Zaken. Wij leven in een snelveranderende cultuur. De beelden, veranderen razendsnel, maar hetvinden van de juiste onderschri... »
 
 
 
 
 

Drie wijzen uit het westen
Drie wijzen uit het westen
Op zijn eigen, verrassende manier heeft Otto de Bruijne zes kerstverhalen geschreven. Moderne verhalen over het vieren van kerst in deze tijd, en een verhaal... »
 
 
 
 
 

Ooit evangelisch
Ooit evangelisch
Evangelische gemeenten staan bekend om hun vitaliteit en groei, maar zij blijken ook een achterdeur te hebben. En daar is weinig over bekend.<br/><br/>- Waar... »
 
 
 
 
 

Spannend evenwicht
Spannend evenwicht
Een gezond evenwicht is niet altijd even makkelijk te vinden. Een duidelijke identiteit als gemeente lijkt haaks te staan op gewenste veelkleurigheid. <br/><... »
 
 
 
 
 

Naar de stilte
Naar de stilte
De tocht van Elia naar de Horeb is een van de meest indrukwekkende hoofdstukken van de Bijbel. Opgebrand, teleurgesteld, uitgeput zocht de profeet een plaats... »
 
 
 
 
 

Otto biografie
Otto biografie
Leef! Leef! Als je leeft, leef dan ook! Dit is een van de motto’s die het leven van Otto de Bruijne bepaalt. En ook van het boek dat hij over zijn kijk oph... »