Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Otto biografie
Otto biografie
Leef! Leef! Als je leeft, leef dan ook! Dit is een van de motto’s die het leven van Otto de Bruijne bepaalt. En ook van het boek dat hij over zijn kijk oph... »
 
 
 
 
 

De kerk is dood leve de Koning
De kerk is dood leve de Koning
Bekende denkers, theologen en visionairs mijmeren<br/>hardop over de toekomst van de kerk. Hoe zal<br/>de gemeenschap rond Christus er over een paar<br/>dece... »
 
 
 
 
 

OTTOBIOGRAFIE
OTTOBIOGRAFIE
 »
 
 
 
 
 

Rust
Rust
In 28 meditatieve teksten denkt Otto de Bruijne na over de woorden van Jezus: 'Kom naar mij en Ik zal jullie rust geven'. Een prikkelende en spannende zoekto... »
 
 
 
 
 

Meer inspiratie
Meer inspiratie
Dit boek bevat 54 kunstwerken uit de Canvas Kapel, een project van Otto de Bruijne. Het boek is opgebouwd rondom acht bronnen van inspiratie, zoals schepping... »
 
 
 
 
 

Brood voor een gebroken wereld
Brood voor een gebroken wereld
Veertig jaar geleden schreef Otto de Bruijne Armenspiegel, over Hoop voor Armen en Rijken. Uitgeverij Gideon brengt dit vlammende betoog opnieuw uit, onder d... »
 
 
 
 
 

Bomen met God
Bomen met God
Op zoek naar rust en herstel wandelt Otto over de Veluwe. De bomen, het zand en de ruigte spreken tot de verbeelding. Maar het gesprek voert Otto met God. Ee... »
 
 
 
 
 

Doorbraak
Doorbraak
 »
 
 
 
 
 

Ooit evangelisch
Ooit evangelisch
Evangelische gemeenten staan bekend om hun vitaliteit en groei, maar zij blijken ook een achterdeur te hebben. En daar is weinig over bekend. Waarom vertrekk... »
 
 
 
 
 

Drie wijzen uit het westen
Drie wijzen uit het westen
Op zijn eigen, verrassende manier heeft Otto de Bruijne zes kerstverhalen geschreven. Moderne verhalen over het vieren van kerst in deze tijd, en een verhaal... »