Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gideon & Otto
Gideon & Otto
Best Friends, Lost and Found »
 
 
 
 
 

Ollie wil ook
Ollie wil ook
<p>'Ollie wil ook' is een peuterboekje in de serie 'Gonnie en vriendjes' van Olivier Dunrea. Ollie heeft een eigen willetje en een hele duidelijke mening, en... »
 
 
 
 
 

Teun
Teun
Dit is Teun! Teun is een klein, bruin gansje. Het liefst speelt hij de hele dag. Hij heeft geen tijd voor iets anders, en al helemaal niet voor een middagsla... »
 
 
 
 
 

Speelboek
Speelboek
Een vrolijk speelboek over Gonnie en haar ganzenvriendjes met puzzels, doolhoven en zoekplaten waarin alle gansjesvoorbijkomen - als je ze tenminste kunt vin... »
 
 
 
 
 

Ollie's Halloween
Ollie's Halloween
 »
 
 
 
 
 

Peedie
Peedie
 »
 
 
 
 
 

Gonnie zegt... gak!
Gonnie zegt... gak!
<p>'Gonnie zegt... gak!' is een speciaal geluidenboek voor peuters over de lieve gansjes Gonnie en Gijsje. Met levensechte geluiden van dieren op de boerderi... »
 
 
 
 
 

Bo
Bo
<p>Bo' is kartonboekje uit de serie 'Gonnie en vriendjes' voor peuters over... Bo! Bo is een gansje dat de hele dag door aan het eten is. Ze lust alles - van... »
 
 
 
 
 

Houten display Gonnie en vriendjes (19 ex.)
Houten display Gonnie en vriendjes (19 ex.)
Prachtige houten display gevuld met:<br/>- 4 x Gonnie & Vriendjes - Zoek en vind<br/>- 4 x Gonnie<br/>- 4 x Gonnie en Gijsje<br/>- 4 x Gonnie & vriendjes<br/... »
 
 
 
 
 

Teun
Teun
<p>Dit is Teun! Teun is een klein, bruin gansje, en hij speelt de hoofdrol in dit kartonboekje voor peuters uit de 'Gonnie en vriendjes'-serie. Het liefst sp... »